hits

Marshmallow coat

03.11.2014 - 20:51 10 kommentarer
Sjekk ut denne nye, søte marshmallow-aktige kåpen (sponset) fra SheInside. Den er så søt, likevel kan en style den på forskjellige måter for å få en røffere look, for eksempel ved hjelp av et par skinnbukser. 

Beklager forresten for den dårlige bloggingen de siste dagene, jeg har prøvd å komme meg etter Halloween og en hard uke generelt. Jeg er så motivert til å begynne å trene nå fo shizzle, og slutte å drikke så mye hver helg, jeg er så lei av å være bakfull! I tillegg påvirker det treningene en hel del, noe jeg faktisk har vært flink til i det siste. En får ikke like gode resultater hvis en ikke passer på kostholdet. 

I dag har jeg rengjort og stått på i huset, jeg ble veldig inspirert av å se en japansk fengselsdokumentar på Youtube. Jeg må si, WOW, de har litt av en selvdisiplin. De sitter ikke på ræva hele dagen, for å si det sånn. De er tvunget til å være produktive og effektive, som en form for behandling, og det er akkurat det jeg liker. Jeg liker ikke når jeg bruker for mye tid på tv og er passiv, pluss at jeg kjeder meg veldig fort. 

I dag var jeg også ute med kjæresten min og shoppet litt i Bogstadveien, sjeldent vi får gjort det sammen siden han jobber så mye, så det var veldig hyggelig. Når vi kom hjem laget jeg middag til ham, og nå skal vi bare slappe av :)

Hva har du gjort idag? :)


English: Look at my new, cute Marshmallow-ish coat (sponsored) from SheInside. It's so sweet, yet you can style it in different ways if you want a rougher look, for example with a pair of leather pants.

Btw, I'm sorry for my lousy blogging the last couple of days, I've been recovering from Halloween and a rough week in general. I'm so motivated now to start training for real and stop drinking excessively, I'm just so tired of being hungover! Plus it effects the work outs in a big way, which I actually have been good at the last couple of weeks. I needed a kick in the butt and this weekend I got it.

Today I've been cleaning every inch of the house, I got really inspired watching a Japanese prison documentary. I must say, WOW, what self dicipline they have. They don't sit on their ass all day, that's for damn sure. They're forced to be productive and effective, and that's exactly what I like. I don't like wasting time on too much television and being passive, plus I get bored really easily.

Today I also went out with my boyfriend and shopped a bit. He works so much so we seldom get to do so, so it was very nice. When we got home I made him a steak dinner, and now we're just gonna chillax.

What have you done today? :)

10 kommentarer

Karoline

03.11.2014 kl.20:55

For en søt kåpe!!

khulanp

03.11.2014 kl.21:05

herregud så fin den var !

Maria

03.11.2014 kl.21:18

Den var kul :D Bare ligget og sovet/sett på serier siden jeg er syk :(

Heidi Lill

03.11.2014 kl.21:33

Maria: Takk :) uffda, håper du blir frisk snart, ikke gøy å være syk:/ klem :)

Heidi Lill

03.11.2014 kl.21:33

khulanp: Takk, så hyggelig at du likte den;-)

Heidi Lill

03.11.2014 kl.21:33

Karoline: hihi, takk!

andelly

04.11.2014 kl.00:16

FOR en lekker kåpe! ah, denne må jeg ta en nærmere titt på Sheinside :D I dag har jeg trent styrke, ryddet huset, og skrevet jobbsøknader. En ganske fornuftig og fin dag ^^
Herregud for en fin kåpe! Sikler litt her jeg sitter, hehe :-) Høres ut som du har hatt en fin dag da! Jeg har bare jobbet og slappet av idag :-)

Heidi Lill

04.11.2014 kl.02:38

andelly: Ja, jeg kunne ikke motstå den da jeg så den, hihi:) Så flink du er da, har fått gjort mye på en mandag! :-) klem:)

Heidi Lill

04.11.2014 kl.02:38

Katrine - Moteblogger og webdesigner: Så hyggelig at du likte den;-))

Skriv en ny kommentar