Clinique anti-blemish

Disse tre produktene er virkelig et must for folk som irriterer seg over å få en kvise her og der i blant. Jeg er egentlig ikke noen fan av Clinique produkter pga at de inneholder mye alkohol (tørker ut huden), men akkurat disse tre er jeg veldig glad i. De hjelper utrolig bra på å få bort kviser og utbrudd, kjapt! 

 

1. Clarifying lotion (ansiktsvannet) tar du på en bomull og gnir lett over de utsatte stedene etter at du har renset huden som vanlig (trenger ikke brukes i hele ansiktet). Dette alene synes jeg hjelper veldig mye. Den er også veldig fin å bruke etter at du har klemt på ansiktet, fordi den er antibakteriell. HUSK! Klem kun på det som er modent, alltid med kleenex på fingrene, og ikke bruk neglene.

 

2. Hvis du vil ha ekstra effekt tar du Anti-blemish solutions Spot Treatment Gel og påfører den direkte på utbruddene. Denne lar du være på.

 

3. Til slutt har du Anti-blemish solutions Clearing Concealer som du bruker for å dekke til de områdene hvor det trengs. Denne tørker også ut kvisene mens du har den på. 

 

 

PS: Dette er basert på hormonelle utbrudd, en kvise her og der i blant, og ikke på alvorlig akne. 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg