Vitamin C mask

 

Jeg var så solbrent i går etter solarium (fysjameg) at jeg følte jeg måtte “redde” huden min i ansiktet. Jeg kom på at jeg hadde fått en Home Spa Vitamin C-maske fra Make Up Store i en goodiebag forleden, så da gikk jeg i gang med å lage den. Jeg blandet 0,4 dl med vann med masken og rørte sammen til det så ut som en vaffelrøre. Deretter penslet jeg det på ansiktet med en ren foundationbørste.

 

 

 Den begynte å stivne, og etter 10 min begynte den å flasse noe utrolig mye av ansiktet. Jeg dro av det meste, og tok resten bort med varmt vann. Etterpå var huden utrolig fresh, jeg følte nesten jeg hadde fått et nytt lag med hud. Huden ble mye mer fuktig enn den hadde vært, og jeg kjente at det ikke “brente” i ansiktet slik det gjorde. Vitamin C er utrolig bra for huden, og denne masken var designet for “premature aging” altså for tidlig aldring av huden, noe som kan skje fort ved overdreven soling. Denne masken koster rett over 200 kr tror jeg, med flere masker i pakken. Fåes kjøpt på Make Up Store-butikker.

 

Av og til er det greit å unne huden litt ekstra, og kjenne på litt velvære! Den viktigste pleien huden din får er av dine hudpleierutiner, det nytter ikke å dra til hudpleier av og til for så å ikke pleie ansiktet hjemme. Så ta deg tid til å skrubbe og legge maske på huden av og til, det kan gjøre stor forskjell! 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg