NEW YORK: DEL 1

 

 

China Town var en morsom opplevelse. Fikk ikke sett det sist gang jeg var her, så det var gøy å endelig se hvordan det var. 

Vi satt oss på en restaurant og testet ut noen asiatiske øl som var ganske gode. Maten derimot var vi ikke så heldige med:p

 


 

Vi dro på Woodbury Premium Outlets som var ca en times kjøring med buss utenfor Manhattan. Her var det over to hundre forskjellige butikker. Outlets har som oftest billigere designervarer enn det du finner i de vanlige butikkene, så her kan du gjøre mange gode kupp! 

 

Dolce & Gabbana

 

Michael Kors

 

 

 

Bleecker Street er en koselig gate som er rett i nærheten av hvor Carrie fra Sex og Singelliv bodde. Her har du mange designer- og vintagebutikker i et rolig og sjarmerende strøk.

 

 

 

Måtte innom det berømte bakeriet fra Sex og Singelliv (igjen)

 

 

 

Hva kan jeg si? Times Square er fullt av lys, billboards, broadway-musikaler og turister. Det er faktisk litt harry her, om jeg kan si det:p

 

 

 

Ville bare tipse om mine Starbucks-favoritterChocolate Frappuccino og Passion Tea – yummy! (Nå kommer jo Starbucks til Oslo City snart)

 

Og også, hvis du er i NYC, så må du virkelig prøve kakene der. De er som regel altfor søte, men litt av en opplevelse likevel. Her – New York Cheese cake.

 

 

Mer kommer i et senere innlegg 🙂

 

31 kommentarer

Siste innlegg