My hair care products

 

Tenkte å vise dere hvilke produkter jeg bruker til håret, jeg har en del jeg skifter på å bruke. Først ut er shampooer:


// 1. Bed Head Dumb Blonde Shampoo – denne lukter appelsinsjokolade og gjør blondt hår veldig mykt og godt. // 2. Redken Blonde Glam – Har en nøytraliserende effekt på blondfargen i håret. Bevarer fargen og beskytter det mot UV-stråler. Denne gir masse fuktighet. // 3. Redken Real Control – min favorittshampoo. Den renser skånsomt, tilfører masse fuktighet og reparerer håret. Gjør håret mykt og godt. // 4. Clairol Shimmer lights – Ganske kraftig lillashampoo som eliminerer gule pigmenter i håret. Denne er såpass sterk at jeg pleier å blande den ut med vanlig shampoo, ellers kan håret bli grått. // 5. DAX Removing Shampoo (fåes kjøpt på Vita) – En billig renseshampoo som fungerer bra. Bruker den når jeg har brukt masse spray og diverse hårprodukter som etterlater seg i håret, og etterpå blir håret helt clean og friskt. Skånsom er den også mot håret.


// 6. Bed Head Dumb Blonde – balsam som inneholder en del protein, du kan bruke den som balsam og hårmaske ved å ha den litt lenger i. // 7. John Frieda Everlasting Blonde – denne bevarer blondfargen i håret så den ikke blir kjedelig å grå. Gir greit med fuktighet. // 8. Redken Smooth Down – Inkluderer bl.a. macadamiaolje og candelillavoks som nøytraliserer hårets negative ladning, glatte overflater og gir en finish uten krus. Denne er litt tung for mitt naturlige hår, men fungerer bra på extensionsene. // 9. Moroccan Oil Moisture Repair – Denne fungerer greit, skal ligge på håret i 2 minutter før du skyller ut. Fungerer muligens bedre på en annen type hår enn mitt, ikke superfornøyd. // 10. Nashi Argan Conditioner (Fåes kjøpt i noen få frisørsalonger, blant annet Cosmo Beauty i Oslo tror jeg) – Denne inneholder arganolje og fungerer utrolig bra på extensionshåret mitt, brukte den nettopp og nå er håret helt glatt og enkelt å gre. Den skal være på i 3 minutter før du skyller den ut. // 11. Bed Head Control Freak – Denne tar effektivt bort frizz i håret, samt glatter det. Gir ikke så veldig mye fuktighet, men er veldig effektiv på krusete hår.

 12. Redken Extreme CAT – Denne sprayen er veldig bra til veldig skadet hår som mangler proteiner. Den inneholder masse proteiner som er med på å bygge opp håret etter bleking for eksempel. Du sprayer den i etter at du har vasket håret med shampoo. // 13. Redken Blonde Glam Color Enhance Perfect Platinum – Denne bruker jeg bare en gang i blant siden den gir fra seg lillapigmenter som jevner ut blondfargen og eliminerer gylne pigmenter. Det er en veldig bra kur for håret fuktighetsmessig. // 14. Pantene Rescue Treatment Masque – Denne er ikke så dyptvirkende, men gjør extensionshåret mitt glattere og enklere å gre ut etter bruk.


// 15. REF Thickening Spray – Denne er superb til å få volum i håret, elsker den. Det er en lett, vannaktig spray som kommer ut, men som skaper utrolig mye volum. Det skal ikke så mye til, bruker du for mye kan håret bli litt fett. // 16. Aveeno Nourish Condition Leave in Treatment – Denne bruker jeg etter jeg har håndkletørket håret, hjelper veldig på extensionshåret for å få ut floker og lignende. Gir godt med fuktighet og inneholder hvetekomplex, gjør håret mindre trått. // 17. Moroccan Oil Light – Veldig fornøyd med denne, men tror jeg kommer til å ikke kjøpe light-versjonen neste gang. Gjør håret enkelt å ha med å gjøre, gir mye pleie og mindre krusete hår. // 18. Wella Luxe Oil (fåes kjøpt i salong) – Reparerer og balsamerer skadet hår. Dette er en annen god olje som gjør håret glansfullt og tilfører fuktighet. // 19. HerStyler Vitamin E-serum – Jeg er veldig glad i dette serumet fordi det kjennes helt annerledes ut enn oljer, det gjør ikke håret fettete (med mindre du bruker veldig mye), men glansfullt og tar bort krus. Veldig bra på extensions. // 20. bigsexyhhair Blow Dry Volumizing Gel – Denne gelen påfører jeg i røttene i håret, gir masse volum. // 21. Trevor Sorbie Safe Styler (fåes i salonger som selger merket) – kan brukes i vått og tørt hår før føning, glatting osv. for å beskytte håret mot varme.

 

Bruker dere noen av de samme? Hvilket merke er din favoritt når det gjelder hår?

12 kommentarer
  1. Kjempebra innlegg 😉 Love it!! Jeg bruker selv shampo nr. 1 og balsam nr. 6 – er veldig fornøyd med de 😉 Shampoo nr. 2 derimot, var ikke jeg så fornøyd med, syns liksom ikke den gjorde noe for håret mitt. Heller ikke den berømte nr. 12. Jeg var glad i den vanlige oljen til Maroccanoil, MEN jeg bruker nå Orofluido, og syns den er mye bedre (og billigere og lukter bedre, hehe). Jeg har brukt Maroccanoil hydrate shampoo og balsam før, og var fornøyd med de, men ikke med lukten deres (hva skjer med at det lukter MANN?! haha).

  2. Marit: Takk! Interessant å høre hvilke produkter du bruker:) Det er veldig forskjellig hvordan produkter virker på hår, jeg synes for eksempel nr 6 er veldig bra, men kan kanskje føle at håret blir litt for gyllent for min smak av å bruke den for mye. Hm, kanskje jeg skal prøve Orofluido. Lukten på Moroccan Oil shampoo og balsam lukter kanskje litt mann, men jeg reagerer ikke så mye på det:P

  3. Hehe 😉 Ja, helt klart forskjellig på forskjellige hår. Orofluido anbefaler jeg så absolutt 😉 Har hørt flere si det samme. Hehehe, jeg er vant med søte og gode lukter på hårproduktene mine, så når jeg luktet på Maroccanoil sine, så syns jeg det ble skikkelig mannlig i forhold, hehe. Ikke sånn skikkelig da, men ja..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg