Salgsblogg!

Zara Bomber Jacket, 200,- Størrelse XS.

Fuskepels fra Bik Bok, 150,- Størrelse S.

Jeg fikk ikke solgt alt på Arkaden på lørdag, så derfor har jeg bestemt meg for å starte en egen salgsblogg hvor det er mulighet for å kjøpe mine klær, sko og accessories. Den kommer til å bli jevnlig oppdatert, så følg med:) Det er bare å gå på “SALGSBLOGG” i kategorier på bloggen så finner du den der. 

9 kommentarer
  1. Har du ett bilde der du har på deg den sorte jakken fra bikbok? Veldig lyst på den, men greit å vite hvordan den sitter på 😀 (kommer nok mest sannsynlig til å kjøpe den av deg)

  2. Jeg har utrolig lyst på runwaydreams shortsen, men så den ikke da jeg var der.. :/ Er den litt større en levis shortsen din? Den passet akkorat ikke. 🙂

  3. andreaelena: Ja, den er bittelitt større. Den andre Levis shortsen var ganske liten, denne her er vel en halv eller en hel størrelse større kan jeg tenke meg.

  4. Hei 🙂 Jeg har hatt lyst på JC shadow skoene så lenge, men ikke hatt råd. Kunne jeg evt. fått prøvd skoene, for jeg har hørt at de er litt små i størrelsen? Så man må ha en størrelse større enn hva man vanligvis bruker? Jeg bruker str. 37 til vanlig.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg