Get your nails long and healthy

Ofte brekker neglene før du har fått spart de ut lange nok, og det kan være veldig frustrerende. De kan bli skadet av mye neglelakkbruk, kontinuerlig bruk av gel-lakk, falsk negler, sterke vaskemidler og andre ting. Det er viktig å pleie dem riktig for å få dem lange og sunne, med mindre du har naturlig sterke negler. 

Du bør begynne med å file dem slik du vil ha dem, men aldri fil frem og tilbake. Det gjør at neglen flusser seg opp og blir svakere. Det du kan gjøre er å file oppover til midten på den ene siden, og oppover til midten på den andre siden. Slik overlapper du ikke. Etter at du har filt neglene kan du bruke en slik firkant buffer som jeg har tatt bilde av, du får kjøpt slike på H&M for en billig penge. Bruk buff-siden til å lett skrape bort ujevnheter på neglen, for eksempel om du ser at den er i flere “lag”. Dette kan hindre neglen i å skalle av lagene. Deretter fortsetter du til steg 2, 3 og 4 på firkanten for å få en fin, jevn og skinnende overflate på neglen. Bare pass på at du ikke buffer neglene for mye, da kan de bli veldig tynne og svake.

Negleforsterkere er undervurdert, men kan virkelig gjøre underverker for svake negler! Det finnes forskjellige typer; noen for å gi næring, noen for å gi harde negler, noen for alt sammen. Et merke jeg har hørt mye bra om er Trind fra Vita. Generelt så pleier jeg å merke virkning ganske fort på slike produkter, etter en eller to påføringer merker jeg at jeg har hardere og sterkere negler. Så er det bare å gjøre det noen ganger i blant for å opprettholde det. Det er ikke verre enn det!

5 kommentarer

Siste innlegg