Pen, penere, Alena


Well, there goes my self esteem! Alena Shishkova er så pen! Faktisk den peneste jeg har sett i mitt liv, det gjør vondt å se på henne nesten. Hun er en russisk modell som kom på andre plass i Miss Russia i 2012, ellers er hun mest kjent bare for å være utrolig pen. Fant bilde av henne på tumblr for lenge siden, og bare tenkte “Hvem er det?!”. I ettertid fant jeg henne på instagram (@missalena92) hvor hun har mange følgere, sikkert nettopp på grunn av sitt slående utseende. Jeg ble nesten letta når jeg så “før”-bildene av henne som Sophie Elise la ut på sin blogg. Hun så ut som en normal jente før, det vil si før neseoperasjon, leppeforstørrelse og muligens hakeimplantat. Anyways, nå er hun smashing, om hun så er operert. Girl crush!

Video av Alena før operasjonene

11 kommentarer
  1. Uff, synes det er litt creepy når jenter opererer seg, når de egentlig ser helt fine ut fra før. Hun er pen ja, men før jeg leste at du hadde skrevet noe om at hun er operert så tenkte jeg “hun ser litt kunstig og operert ut”. Og nettopp derfor blir hun litt dukke-aktig, og det visker ut litt hva som egentlig er et pent ansikt synes jeg. Standarden for hva som er et pent ansikt kommer jo til å skli helt ut hvis folk skal drive å fikse så mye på ting. Tilslutt er de som er “naturlig pene” egentlig ikke fine nok engang. Litt satt på spissen da men 😉 Uansett, utrolig pen er hun jo!

  2. Kristiane: Problemet er vel hva samfunnet ser på som “pent”. De aller fleste ser jo ikke slik ut naturlig, derfor tyr mange til plastisk kirurgi. Får selv lyst til det når jeg ser Alena feks. Jeg synes ikke hun ser så kunstig og operert ut, men hun er jo tydeligvis det.

  3. Hun var jo utrolig nydelig før hun opererte seg! jeg fatter ikke at folk tar plastisk kirurgi når man er vakker fra før, bare for å bli unaturlig vakker! Tenker på stakkars Heidi Montag som var en naturlig vakker jente og som etterhvert ødela utseendet sitt med plastisk kirurgi. Jeg kan forstå at folk tyr til det hvis man har spiss eller stor nese, eller har et deformert ansikt etter flatbrysta osv, men ellers kan jeg ikke forstå why!! Jeg tror Alena Shishkova hadde fått like mye oppmerksomhet uten plastisk kirurgi. Nå ser hun bare unaturlig ut.. Hun er jo selvfølgelig vakker nå også, men på en på en porno måte!

  4. veronica: Jeg må ærlig si at jeg synes hun er mye finere nå, men så er ikke jeg fan av at ting skal være så utrolig naturlig heller. Hun hadde jo en ganske stor rygg på nesen i tillegg til en lang tupp, så jeg skjønner at hun ville gjøre det. Hele ansiktet er jo nesten perfeksjon, og jeg synes hun ser naturlig pen ut, hvis du ser bortifra all sminken. Jeg trodde hun var født sånn, bortsett fra leppene:p

  5. Jeg er helt enig med deg. Hun er så vanvittig pen! Uansett om hun har operert eller ikke, så er hun allikevel dødspen. Hun er girlchruset mitt også, helt klart 🙂

  6. jeg tror det er sminken og poseringen som gjør mest. ikke nødvendigvis at hun har lagt seg under kniven

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg