KONKURRANSE: VINN TØYVASK OG ET DEILIG ACNESKJERF!

Jeg er faktisk litt excited over produktet jeg skriver om nå! Dere har helt sikkert hørt om Shai-barberhøvlene som ble superpoppis på kort tid? Nå har det kommet et nytt produkt fra det samme firmaet, nemlig det revolusjonerende tøyvaskemiddelet Dizolve. Dette er et tøyvaskemiddel som er i strips, og er 16 ganger mer konsentrert enn vanlige tøyvaskemidler. Du trenger heller ikke skyllemiddel, ettersom Dizolve vasker både hvitt og farget tøy mykt uten. I tillegg har du alltid vaskemiddel i hjemmet og slipper å bære tungt hjem fra butikken siden du får det rett i posten!

Dizolve er mer miljøvennlig, i og med at det har så lite emballasje reduserer det transporten med hele 94%. Det er også mer økonomisk, siden det koster mye mindre enn vanlige typer. I tillegg slipper en feildoseringer med vaskemiddel, forskere har nemlig funnet ut at vi feildoserer med 33% mer vaskemiddel enn nødvendig. Med Dizolve er det én stripe til én vask, det blir ikke enklere!


Du er med i trekningen om å vinne dette stilige Acneskjerfet i valgfri farge om du bestiller en gratis prøvepakke på Dizolve her! Husk å legge igjen en kommentar under innlegget med navn, epostadresse samt farge du ønsker på skjerfet! Du kan se de forskjellige fargene her. Lykke til!


/Annonse

23 kommentarer

Siste innlegg