Shellacked

Sponset behandling

I går var jeg på Neglakademiet og fikk Shellac-behandling. Mange av dere har sikkert hørt om Shellac før, men for de som ikke har, så er det den første Power Polishen som kom, og legges på den naturlige neglen. Neglelakken må herdes i UV-lampe, og den er feilfri i opptil to uker. Shellac kan legges som lakk men den har egenskapene til gelé, og kan fjernes raskt. “Shellac” har blitt en fellesbetegnelse for gel-lakk, noe som er litt uheldig ettersom kvaliteten på for eksempel hjemmesett ikke er den samme som den patenterte Shellac-formelen. Om du bruker og fjerner Shellac riktig, skal det ikke gjøre noe slitasje på den naturlige neglen.

Jeg er veldig glad i sterke farger, så jeg gikk for fargen Hotski to tchotchke og en glitterlakk oppå der igjen. De skinner som bare det, og jeg ble veldig fornøyd.

11 kommentarer
  1. Iselin Renée: ja, jeg også har opplevd det:/ men det sies at hvis en tar det av ordentlig så skal det ikke skje, men mine ble slitte etter noen behandlinger. Har hørt om andre som har fått sterkere negler av det også, så det kommer sikkert litt an på hvordan neglen er opprinnelig.

  2. Shellac er jo kjempedårlig. :/ Det tar lang tid å ta på og strålene man får fra en UV lampe er faktisk veldig farlig over lengre tid. Prøv heller Gelish som har en garanti på 3 uker og som går mye fortere å ta på. Ingen farlige stråler heller fordi det går i LED lampe.

  3. Strålene fra lampen som blir brukt i shellacbehandling er ikke farlige. Uv- Strålene som et farlige i befinner seg i solsenger, ikke i disse lampene. Neglene blir heller ikke ødelagt av å bruke shellac. Men kom på når man har noe på neglene vil det ikke bli tilført fukt på neglene som det vanligvis gjør,så anbefaler derfor å bruke solar oil slik at dine negler får den fuktigheten de trenger for å bevares.

  4. Sliter ikke på neglene hvis dere tar det av med remover,negler som blir fort flisete og knekker er mangel på sink:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg