Den beste adventsgaven til huden din

Babors adventskalender har vært en favoritt hos meg i flere år, og noen år kjøper jeg flere, bare for å hamstre opp! Adventskalenderen består av ampuller for ansiktet med herlige pleie, og disse har blitt Babors varemerke. Jeg må nesten påstå at disse ampullene er noen av de beste som finnes. En ampull består av aktive ingredienser med forskjellige egenskaper, og det står i luken hva den spesifikke ampullen gjør for huden din hver dag. Fluiden i ampullen trekker dypt ned i huden, og du kjenner en umiddelbar fuktighet i huden. Huden min gløder altså ekstra hver advent! Du kan bruke det som en 24 dagers kur, eller hoppe over noen dager for å spare til senere, hvis du ikke har behov for det hver dag. Det er likevel lurt å bruke dem i den rekkefølgen de er i, for å først bygge opp fuktighet i huden din, og deretter gå videre på anti-aging osv.

Jeg var litt redd for å åpne disse ampullene før, for det er jo glass, men da jeg var på Baborkurs for lenge siden så lærte jeg hvordan en trygt og enkelt kan gjøre det.

Du finner frem et håndkle, og legger ampullen inn i håndkle som vist på bilde nr 1. Bruk så den andre hånden din til å holde rundt håndkle på den andre siden og brekk av ampullen nær det røde merket.

Når du har åpnet ampullen heller du halvparten ut i håndflaten og bruker hendene til å klappe det lett inn i huden. Når det er gjort, gjør du det samme med siste halvedel. Det er ikke noe lurt å spare på en halv ampull som er åpnet, ettersom de aktive ingrediensene vil fordampe og du ikke vil få den samme virkningen.

Pris: 595,- (verdi 1550,-)

Jeg har ikke en fullstendig liste over forhandlere nå, men du får tak i Babor i enkelte hudpleiesalonger. I Oslo selger de det for eksempel hos Beth’s Beauty og RÅH. De blir forresten fort utsolgt, så det gjelder å være rask! 🙂

7 kommentarer

Siste innlegg