New lipstick // Make up store

Jeg var innom Make Up Store her om dagen, og ble helt forelsket i alle leppestiftene de hadde! De har virkelig alle fargene jeg har lett etter, altså veldig bra utvalg. Jeg gikk for “Chicco”, en fersken/korallfarge med gullskimmer i. Jeg syntes den var kjempefin, og forandrer litt på den hverdagslige sminken. Den kostet ca 170,-

Likte dere fargen?


12 kommentarer
  1. Hei! Jeg lurer på ett par ting angående foundationen du bruker.. Jeg har nemlig vært på leting etter en god foundation veldig lenge, og vurderer å bestille den du har. Jeg bare lurer – holder den seg hele dagen uten å bli glinsende? – Og fargen natural, er det en lys farge som bør tilføres solpudder?

  2. Malene: Hei! LUXE foundationen er litt glinsende fordi den er antiaging og inneholde ingredienser som gir mye fuktighet, så jeg bruker alltid et mineralpudder over. Da får den også litt ekstra dekkevne og holder seg fin:) Naturelle er veldig lys, så den krever at du bruker solpudder!

  3. Takk for svar 🙂 Har du noen solpudderet/mineralpuddere du vil anbefale å bruke til den? Og har du eventuelt prøvd den foundationen i matt versjon?

  4. Malene: jeg bruker tikei (tikei.no) akkurat nå, men jeg vil likegjerne anbefale glominerals kompakte mineralpudder. Det er bra og ganske matt. Jeg har ikke prøvd matte flytende foundation, men har hørt mye bra om den:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg