Flyttehelvete

I går flyttet Anders og jeg, etter å omsider ha funnet oss en leilighet (det var bokstavelig talt i siste liten) og gudhjelpemeg så glad jeg er for at det er over. Er det virkelig mulig å ha så mye ting og skrot?! Det kan umulig være sunt. Jeg har alltid hatt overdrevent mye ting, helt siden jeg var liten.. Istedetfor ett penal på barneskolen hadde jeg tre stappfulle – et i tøy, et i skinn og et i fuskepels – med alle slags forskjellige penner, blyanter, fargeblyanter, tusjer og tusjpenner. Jeg måtte alltid ha alt, pluss litt til. Jeg tok meg selv i å beundre andre som hadde mindre utvalg av klær, eller et lussent penal med et par ting oppi, fordi det var det de hadde og de satt pris på det. Tenk at de kun måtte forholde seg til et lite sett av hver ting – så herlig. Jeg har som mange andre hatt en ide om at mer ting skal gjøre meg mer lykkelig, men etter å ha sett haugene med skrot i går så har jeg faktisk revurdert livet mitt. Det røsket i sjela mi og endret synet mitt på denne galskapen. Jeg tror aldri jeg har hatt mer ting og tang enn nå, og det var virkelig et helvete å pakke alt og flytte. I dag har jeg gått igjennom eskene og søppelposene og kastet ting jeg har nølt med å kaste før. Ting jeg har hatt i flere år men aldri brukt. Og det gir en frihetsfølelse og en lettelse i kroppen. Jeg er selvfølgelig fortsatt glad i materialistiske ting, og det vil jeg alltid være. Det gir en lykkefølelse. Men det er trossalt tomme ting. Jeg har aldri glemt han inderen i den tv-reklamen som sa at du ikke skal eie mer enn syv gjenstander ellernoe, ellers eier tingene deg. I går følte jeg at tingene eide meg – mana pwnage!

Nå har jeg akkurat spist frokost (rugsprø som stort sett er det eneste jeg lever på for tiden) og sett ferdig The Real Housewives of New York *grin*. Jeg føler meg helt tom når slike ting ender:p Forresten, hvis du er som meg og liker reality drama, så bør du se The Bachelor Pad. That shit is cra-zy! Tips meg forresten gjerne om dere vet om noen andre Real Housewives som er gøy. Trenger noe nytt å se på 🙂

Nå har jeg fått ryddet nok til at denne delen av leiligheten ser ok ut iallefall. Det skal sies at jeg virkelig elsker å bo her, det er så hjemmekoselig, lyst og fint ♥ Nå skal endelig designeren inni meg få prøve seg litt ut, nå som jeg har et fint “lerret” og “male” på 🙂 Wiii.

10 kommentarer

Siste innlegg