Ideal skin serum

 photo vichyidealialifeserum1of1_zpsad5842dd.jpg

Jeg anbefaler aldri hudpleieprodukter med mindre jeg virkelig kan stå inne for dem, fordi jeg tar det seriøst som hudpleier. Vichy har vært et merke jeg egentlig aldri har brukt, fordi jeg har vært skeptisk til mye av hudpleien som selges på apoteket. Ikke fordi produktene nødvendigvis er dårlige, bare at de muligens ikke er gode nok. Jeg bruker sjelden noe annet enn salongprodukter, for det vet jeg at som oftest lever opp til forventningene. Men når jeg først finner et produkt som er bra og som ikke koster skjorta (okei, den koster litt, da) så må jeg bare tipse dere.

 photo vichyidealialifeserum1_zps226c67ff.jpg

Jeg hadde en liten prøve av Vichy Idéalia Life Serum som jeg tok med meg til Stockholm i helgen, for å slippe å drasse på så mye skjønnhetsprodukter. Jeg ble virkelig blown away av effekten av denne. Den ga huden så mye fuktighet og glød. Jeg kunne ikke fornekte virkningen av den, selv om jeg ikke forventet noe i nærheten av dette. Jeg prakket på kjæresten min resten av prøven, og resultatet ble like bra på ham.

Vichy Life serum passer til alle hudtyper, inkludert sensitive. Jeg vil absolutt si det er et anti age-serum, men likevel ikke noe jeg får utbrudd av. Blir det for mye fett og oljer så får jeg fort utbrudd, men denne har en fin balanse av fett og fuktighet. Jeg er så glad for å få full størrelse i hus, denne kommer til å bli brukt flittig dag og natt under ansiktskremen! 

Serumet er ikke superbillig, men heller ikke så dyrt som salongprodukter, selv om det etter min mening kvalifiserer seg som et salongprodukt. Det koster 449,- for 30 ml. Det som derimot veier opp er at en trenger veldig lite av gangen, for serumet er veldig drøyt. Gå på Vitusapotek eller noe og hent en prøve hvis du er i tvil, jeg garanterer nesten at du kommer til å elske det ♥

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg