Hudpleietips: Micro Magic

Jeg har oppdaget en ny peeling som fungerer som en mild “hjemme-mikrodermabrasjon” – Micro Magic fra Bliss. Mikrodermabrasjon er en behandling du kan få utført i hudpleiesalonger, og det er en ansiktsbehandling som ved hjelp av små, grove korn effektivt tar bort det øverste laget av overhuden (hornlaget) og dermed hjelper produkter å trekke dypere ned i huden. Når du påfører kremer og så videre på huden din, går noe av fuktigheten gjennom hornlaget, men ikke alt. Du vil derfor få mer effekt av ansiktsproduktene dine etter en slik behandling.

Bliss er et spamerke, og har laget Micro Magic som gir en god eksfoliering hjemme, samtidig som den er skånsom mot huden. Produktet er annerledes enn de andre skrubbene jeg har, Micro Magic er mye mer kremet og har mye mindre korn (du kan nesten ikke se dem), men likevel kjenner du at den jobber godt med huden. Det føles nesten som mange små sandkorn skrubbes mot huden samtidig, men likevel gjør det ikke vondt, bare en masserer det forsiktig inn i huden.

Den etterlater huden kjempeglatt og polert, og du kjenner mye mindre ujevnheter. Etterpå er det en drøm å legge masker og serum, fordi de absorberes mye bedre av huden.

Det er faktisk tilbud på Micro Magic nå på houseofbeauty.no, da får du den for 399,- i stedetfor 499,- 🙂

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg