2 new favorites // hair

Jeg må bare skrive et lite innlegg om et par produkter som er super duper hendige for et blondt, hvitt eller grått hår. De fleste som har blondt hår sliter med gulskjær, eller at håret rett og slett ikke er kaldt nok. Her om dagen fikk jeg et par geniale produkter av Karlsson Barlindhaug, frisørsalongen jeg går til. Jeg skjønner ikke at jeg ikke har hørt om dette før 😛 Av og til kan sølvsjampoen være litt vanskelig å kontrollere, særlig hvis det kun er noen få partier i håret som trenger å gjøres kaldere. Det er her disse produktene kommer godt med. 

Fudge Hothed Violet er en fuktighetsmousse som fungerer som en mild toner for håret. I tillegg fungerer den 100% som en varmebeskyttende til håret.

Bare rist flasken godt, og spray ut en liten mengde mousse i hånden.

Etter at du har vasket håret med sjampo og balsam og er ferdig i dusjen, påfører du mousse i hele håret eller der det trengs. Håret skal være håndkletørket men fortsatt vått. Moussen lukter helt fantastisk, og gir god pleie til håret. Føn håret etterpå.

Resultatet:

Håret får en mye renere farge uten å bli grumsete. I tillegg blir det mindre gråaktig, noe jeg ofte synes sølvsjampoer blir.

Moussen fra Fudge gir en farge som varer noen vask, mens Fudge Paintbox Whiter Shade of Pale er en litt sterkere toner og varer litt lenger. Etter sjamponering så håndkletørker du håret litt, påfører toneren, grer lett gjennom håret og lar den være i 5 til 30 minutter, avhengig av hvilket resultat du ønsker. Det er lurt å sjekke fargen hvert 5. minutt. Etterpå skyller du ut toneren og vasker håret med sjampo igjen. Voila! Veldig hendige produkter å ha når toneren fra frisøren begynner å gå ut, for eksempel. En enkel måte å opprettholde fargen på hjemme.

Begge produktene kan kjøpes på Karlsson Barlindhaug i Haakon VII’s gate 1 i Oslo. Moussen fåes også på blivakker.no for de som ikke bor i Oslo.

Sponsede produkter

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg