Advent + Skjønnhet = ♥


Endelig har jeg fått i hus den beste gaven til huden i advent – nemlig Babor sin hudpleiekalender. Noen andre som har merket hvor utrolig tørr huden har blitt av kulden i det siste? Jeg har til og med slitt med masse utbrudd på grunn av det en stund nå. Uansett, Babor kalenderen er noe jeg ikke klarer meg uten hver advent, der får jeg de fineste ampuller av beste kvalitet og ikke minst til en sterkt redusert pris. 

En ampull inneholder svært konsentrerte aktive ingredienser med forskjellige formål, for eksempel antirynke, fuktighet, oppstramming osv. Den tynne konsistensen gjør at middelet trekker dypere ned i huden enn serum og krem, og du vil merke forskjell på huden med en gang. 

Noen av dere kjenner sikkert til disse, de gjør virkelig mirakler for huden, spesielt på kalde vinterdager! 

Det er ment at du skal bruke kalenderen kronologisk, for at huden skal gjøre seg klar til å jobbe med mer og mer aktive ingredienser etterhvert som dagene går. De første dagene begynner du med rene fuktighetsampuller, deretter blir det oppstramming, anti aging ++ og på julaften får du kanskje den beste ampullen av dem alle, men hvilken skal jeg holde hemmelig. Perfekt å bruke hvis du skal på fest eller bare vil se smashing ut! Under kan du se hvordan kalenderen ser ut inni, hvor du får beskrivelse på hva hver enkelt ampull gjør for huden din.

Du kan velge å bruke kalenderen som en kur på 24 dager, eller bruke ampullene 1-2 dager i uken eller eventuelt annenhver dag. Det ser du best an på hvor mye du føler huden din trenger. 

Sånn her åpner du en ampull:

NB! Bruk to hender. Du finner frem et håndkle, og legger ampullen inn i håndkle som vist på bilde nr 1. Bruk så den andre hånden din til å holde rundt håndkle på den andre siden og brekk av ampullen nær det røde merket. Det er veldig enkelt når du har gjort det en gang og to!

Kalenderen er superpopulær og blir så og si alltid utsolgt, også når jeg jobbet i salong så gikk vi alltid tom, så om du vil ha tak i en så bør du gå til nærmeste hudpleiesalong som selger Babor. De reklamerer ofte for den utenfor. Den koster 595,- (verdi 1550,-)

Snart første desember, gleder meg! ♥

9 kommentarer

Siste innlegg