Contouring with eyeshadows

Når du konturerer ansiktet, så kan du egentlig bruke ting du har hjemme, selv om det ikke er spesiallaget for konturering. Eksempler på det er brune, kalde øyenskygger som lowlighter, flytende øyenskygger i skimrende gull eller sølv som highlighter, og om du har en fin øyenskygge i en ferskenfarge kan du bruke den som blush. 

Dette er faktisk det nye designet til Make Up Store, som har omtrent redesignet hele sortimentet deres, inkludert innholdet som er blitt forbedret. Skyggene er mye mykere og drysser mindre, neglelakkene holder lenger osv. Og designet er helt nytt! Før kom øyenskyggene på runde beholdere, men nå ser det mer ut som bronzere og blushere. Passer jo perfekt til min demonstrasjon.

Her har jeg overdrevet litt for at dere skal se effekten, ofte viser ikke sminken så godt igjen på bilder, og da må en klæsje på litt ekstra.

Uansett, den mørkebrune øyenskyggen Kakaow har jeg tatt øøørlite grann av på kosten og påført under kinnbenet. Hvis du suger inn kinnene, så påfører du den altså i det hulrommet som oppstår. Men hvis du vil skape en illusjon av et høyere kinnben, så må du plassere den lenger opp. Vær forsiktig så det ikke ser unaturlig ut. Den oransje øyenskyggen Splash er plassert rett over der igjen, og til slutt har jeg highlightet kinnbenet med en skimrende pulverskygge i sølv som heter Surface. Det er også veldig viktig å blande inn produktene underveis. Her har jeg brukt Mac sin contouring brush til alt egentlig, som er avbildet overfor. Men det er lurt å ha en separat børste til highlighteren, ettersom effekten av lowlight blir ødelagt hvis du får shimmer inn i den, fordi det er lysreflekterende og dermed forstørrer området. 

Kanskje du kan bruke noe av det du har hjemme og prøve deg frem! ♥

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg