En dag på Kulinarisk Akademi


Prosecco mousse, sabayonne med bringebær og frisk Proseccogranité

Soupe Nouvelle panic

Kylling, risoni og vårgrønnsaker

Kaja, Tine og Thorleif

Foto: Johnny Vaet Nordskog

Foto: Johnny Vaet Nordskog

I går var Kaja og jeg på Kulinarisk Akademi. Der var det mange bloggere, også matbloggere, og vi fikk muligheten til å lære å lage gourmet mat. Vi fikk også introdusert nyheten Mionetto, en type Prosecco vin som smakte veldig godt, og var lettdrikkelig.

Vi fikk velge hver vår stasjon når vi skulle lage mat, og Kaja og jeg valgte selvfølgelig dessertstasjonen – nam, nam! Jeg var glad jeg hadde med meg Kaja, haha, følte jeg vandret rett inn i heimkunnskapstimen på ungdomsskolen og stod der som et spørsmålstegn. Vi lagde en Granité med sitronsaft, sitronskall og Mionetto. Maten var kjempe god, og desserten var super god! Åh, kunne gjerne spist mer av den.

Det var en kjempehyggelig kveld, hvor vi drakk bobler og spiste kjempe god mat. Det var hyggelig med noe litt utenom det vanlige, jeg har aldri laget mat på et event før! Og det var gøy å bli litt kjent med matbloggere, det er ikke så ofte jeg møter på dem.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg