Prosecco mousse, sabayonne med bringebær og frisk Proseccogranité
Soupe Nouvelle panic
Kylling, risoni og vårgrønnsaker
Kaja, Tine og Thorleif
Foto: Johnny Vaet Nordskog
Foto: Johnny Vaet Nordskog
I går var Kaja og jeg på Kulinarisk Akademi. Der var det mange bloggere, også matbloggere, og vi fikk muligheten til å lære å lage gourmet mat. Vi fikk også introdusert nyheten Mionetto, en type Prosecco vin som smakte veldig godt, og var lettdrikkelig.
Vi fikk velge hver vår stasjon når vi skulle lage mat, og Kaja og jeg valgte selvfølgelig dessertstasjonen – nam, nam! Jeg var glad jeg hadde med meg Kaja, haha, følte jeg vandret rett inn i heimkunnskapstimen på ungdomsskolen og stod der som et spørsmålstegn. Vi lagde en Granité med sitronsaft, sitronskall og Mionetto. Maten var kjempe god, og desserten var super god! Åh, kunne gjerne spist mer av den.
Det var en kjempehyggelig kveld, hvor vi drakk bobler og spiste kjempe god mat. Det var hyggelig med noe litt utenom det vanlige, jeg har aldri laget mat på et event før! Og det var gøy å bli litt kjent med matbloggere, det er ikke så ofte jeg møter på dem.
Ser kjempe koselig ut 🙂 Ha en fin helg.
Det så veldig spennende og koselig ut! Fine bilder 🙂