Produkter til kjemisk behandlet hår

Etter at jeg helbleket håret mitt, har jeg byttet en del produkter, for å tilføre næring og reparere håret. Ved kjemisk behandlet hår er det viktig å tilføre proteiner, men også fuktighet, hvis ikke kan håret bli for porøst og knekke. Under kan du se de produktene jeg bruker for å pleie håret mitt.

Miriam Quevedo Platinum & Diamonds Luxurious Drops:

Denne sprayen gjenoppretter volum i håret og gjør håret som silke. Den gir også en skikkelig fin finish på håret ved hjelp av diamantpulveret i sprayen. Den beskytter fargen, og sammen med høyt innhold av antioksidanter sammen med kaviar, er den også anti-aging for håret.

Gorgeous Elyssia Cream Keratin Serum:

Dette serumet er perfekt å bruke etter at du har vasket håret. I tillegg til å inneholde keratin og andre pleiende stoffer fungerer den også som en god varmebeskytter for håret. Jeg pleier å påføre den i håndkletørket hår.

Hempz Vanilla & Plum Strengthening Shampoo og balsam:

Disse produktene lukter nydelig av vanilje og plomme. De er fantastiske for å styrke og reparere håret, fjerner effektivt rester av produkter og gir også litt volum. Produktene er sikre for fargebehandlet hår. Jeg fant ikke disse produktene på noen norske nettsider, sikkert fordi de er veldig nye, men jeg vet iallefall at de har dem på Omerta i Oslo, Bygdøy Allé 66.

 

Hempz Intense Moisture Mask:

Denne hårmasken gir masse fuktighet og næring til håret, og gjør det super mykt!

Fudge Paintbox Whiter Shade of Pale:

Dette er et supert produkt for å korrigere blondfargen. Istedetfor å gjøre håret grått og mørkere, blir det lysere og kaldere. Veldig enkel toner å bruke hjemme. Gir også fuktighet til håret. Kan kjøpes her.

 

Matrix Color Care So Silver:

Denne lillasjampoen er veldig effektiv på å ta bort gulskjær i håret og gjøre det kaldere. Kan kjøpes her. ad link

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg