Brow ReadyI forgårs var jeg på Brow Rehab hos flinkeste brynsstylisten,  Silje, for å friske opp brynene til 17. mai. Føler meg alltid superfresh etter å ha vært der, og det er så mye mer gøy å sminke seg når brynene er on fleeeeek! Brynene mine er som jeg har sagt tidligere, veldig vanskelige å fikse, fordi de vokser nedover, og tidligere har jeg måttet klippe dem, for jeg visste ikke hva annet jeg skulle gjøre. Men siden jeg begynte her har jeg sluttet helt med det. Silje kun vokser og napper dem, og farger dem.

Resultatet:

Nå har jeg fått et ekstra redskap til brynene, nemlig Brow Wiz fra Anastasia Beverly Hills. Tidligere har jeg kun brukt pomaden, som er sykt bra, men sammen med den tynne brynsblyanten blir resultatet enda bedre! En kan liksom sketche ut de punktene hvor en har litt for lite hår. Og så skal jeg fortsette å bruke Pukka oljen for å få litt tettere hårvekst i brynene. De har alt du trenger for perfekte bryn på Brow Rehab, Pilestredet 45 (v/ høyskolen i Oslo)

Du kan bestille online HER eller på telefon 22 55 16 00. Sjekk gjerne ut Instagram’en deres for fantastiske før og etter bilder: @browrehab_oslo

Sponset behandling

5 kommentarer

Siste innlegg