Swiss Clinic press breakfast

I går morges var jeg på en pressefrokost i forbindelse med Swiss Clinics nye produkt, nemlig Swiss Body Roller. Dette er en en behandlingsom motvirker og bearbeider cellulitter døgnet rundt. Behandlingen kan gjøres hjemme.
Foto: Alexander Norheim

Swiss Clinic Anti Cellulite-behandlingen

består av tre produkter som til sammen motvirker og bearbeider cellulitter døgnet rundt. Swiss Body Roller er en bred hudroller med 400 mikronåler som stimulerer kollagen-og elastinproduksjonen, samt åpner opp huden for etterbehandlingen. Mange kjenner sikkert til Skin Rolleren fra Swiss som brukes i ansiktet, og nå har de altså fått en litt større til kroppen.

Swiss Body Roller lager små mikrokanaler i huden og trigger produksjonen av ny hud. Med små mikrokanaler i huden absorberes cirka 400 prosent mer av de aktive ingrediensene fra serumet Swiss Eraser. 12 timer etter behandlingen med hudrolleren og serumet skal man smøre inn huden med kremen Swiss Eraser Cream.

Jeg er spent på å prøve den, og se om den holder det den lover! Jeg har også akkurat begynt å bruke Skin Rolleren i ansiktet igjen for å prøve å forebygge litt rynker og få en glattere hud. 

2 kommentarer

Siste innlegg