Hawaika

 photo hawaika valencia hawai bar_zps4daown38.jpg  photo hawaika valencia hawai bar-2_zpsxjnn4bf4.jpg  photo hawaika valencia hawai bar-6_zpsjkfpm4iy.jpg photo hawaika valencia hawai bar-3_zpshsttpw3k.jpg photo hawaika valencia hawai bar-4_zpssdiyjegv.jpg photo hawaika valencia hawai bar-5_zpslz0de95q.jpg photo hawaika valencia hawai bar1_zps3nfjeu3n.jpg

Her om dagen var vi på en Hawaibar i Valencia, Hawaika, og det var kjempe gøy 🙂 Elsker temabarer, spesielt når de er så gjennomførte! Vi måtte vente litt i kø siden det var lørdag og et ganske populært sted, og når vi kom inn ble vi ført til en liten bås hvor vi satt oss i en bambusbenk foran et akvarium. Det var sykt gode drinker på Hawaika, og ikke minst kule! Det var masse utvalg og alt smakte godt.

Apropos temabarer, vi var på en toalettbar da vi var i Berlin. Ja, det stemmer. Det hang toalettruller på veggene liksom, og en ble skvettet vann på når en kom inn, bare for å nevne noe. Jeg tok noen bilder av stedet, kanskje jeg kan legge det ut senere, lol. 

 

 

1 kommentar

Siste innlegg