Aksent negler

 photo vinylux azure loreal top coat under my spell1_zpskvc93flo.jpg

Aksentnegler er en fin måte å krydre opp den vanlige manikyren din. Det viser at du er litt kreativ, uten å ta helt av, fordi det som regel bare involverer en eller to negler. Du kan enten legge litt glitter, eller en farge som passer sammen med resten av neglene, shimmer eller kanskje et dyreprint eller annet design hvis du har en stødig hånd. Det kan være så enkelt eller så komplisert som du ønsker. Du må bare gjøre det som føles riktig for deg. Personlig så er jeg ikke så fan av helt altfor “over the top” negler, derfor passer det fint å switche litt opp av og til med en aksent negl.

 

Hvilken finger til aksent?

 

Lillefinger: Dette gir en veldig feminin look. Nå i høst og vintermånedene så kan det være fint å ha litt mørke farger på resten av neglene og kanskje en pastell eller lysere farge på lillefingeren.  

Langfinger: Den midterste fingeren er den mest “opprørske” av aksentnegler. I tilfelle du må ty til å gi noen fingeren, kan du i det minste gi dem noe fint å se på. Dette er også den mest symmetriske, siden det er to fingre på begge sider.

Ringfinger: Ringfingeren er uten tvil den mest populære aksentneglen. Det ser alltid så elegant ut. Tilsynelatende er dette også hvordan du lar potensielle beilere vite at du er ugift, lol. Det betyr ikke at du ikke kan også rocke den med en giftering, eller en seriøs kjæreste. Ringfingeren er min favoritt for jeg synes det er den ser mest flatterende ut. 

Pekefinger: Denne bruker jeg aldri selv fordi jeg synes ikke det er så flatterende på meg, men fritt frem for dem som vil.

Tommel: Tommelen er størst og gir deg større plass til å lage litt mer utbrodert kunstverk. Ofte når folk har brukt tommelen til aksentnegl så har de også brukt en annen finger, som for eksempel ringfingeren. Her kan det være kult med en skikkelig kontrastfarge.

 

Hvilken er din favoritt?

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg