Kylie for Halloween

Jeg elsker Halloween! I år hadde vi vors hos Julian før vi dro videre på et utested som hadde Halloweenfest. Jeg var som sagt syk, så var usikker på om jeg i det hele tatt skulle feire dette året, derfor ble det en “nødløsning” i siste liten og jeg kledde meg ut som Kylie Jenner. Men det var jo veldig moro, haha. Når de først hadde kåret meg til Norges Kylie Jenner så må en vel spille litt på det, da! Jeg gikk for en versjon av Coachella-looken hennes, med hvite klær, brune linser, caps og beige sko.

 photo kylie jenner for halloween costume kostyme1_zpslbrs1vjk.jpg  photo kylie jenner for halloween costume kostyme-3_zpsvqtzbici.jpg  photo kylie jenner for halloween costume kostyme_zps8dbmh0jn.jpg  photo kylie jenner for halloween costume kostyme-4_zpsmsdsotvu.jpg photo kylie jenner for halloween costume kostyme-6_zpswztex3xx.jpg  photo kylie jenner for halloween costume kostyme2_zps7qf46g86.jpg

Jeg orket ikke ta med kameraet på byen, så det ble ikke så mange. Jeg må virkelig skaffe meg et speilløst kamera med blitz! Altfor stress å drasse rundt på fullformat kameraet.

Hva kledde du deg ut som på Halloween?

12 kommentarer

Siste innlegg