Min hudpleierutine: Steg for steg

Er det en ting jeg er opptatt av å ta godt vare på, så er det huden min! Etter at jeg utdannet meg til hudterapeut for nesten fem år siden ble jeg enda mer bevisst på det. Jeg har fått mer kunnskap og har prøvd alle slags fantastiske produkter og merker. Exuviance er en av mine favoritter, fordi produktene har så god og tydelig effekt. Jeg ble først introdusert til merket når jeg jobbet med det i salong, og merket at etter cirka 3-5 uker så går huden fra å være grå og gussen til å nesten bli som en babyhud! Perfekt å bruke nå på vinteren for å redusere pigmenteringer etter sommeren og få tilbake gløden.

Noen av resultatene jeg får av Exuviance:

 • Huden får en jevnere overflate, blir mye glattere
 • Hudtonen blir jevnere, altså mye mindre rødheter
 • Huden under haken (“turkey neck”) har blitt strammere
 • Mer fuktighet generelt i huden
 • En fantastisk glød
 • Lysner de blå ringene under øynene merkverdig
 • Minsker porene mine

Grunnen til at det gir såpass gode og merkbare resultater er på grunn av de aktive ingrediensene som er veldig effektive (AHA-syrer) men samtidig er de skånsomme for huden. Det beste av to verdener! Exuviance passer altså bra til sensitiv hud og akne også, og produktene er allergivennlige. Exuviance er ikke testet på dyr! Prisene er også veldig gode til å være salongprodukter, for eksempel er veiledende pris for en dagkrem på 50 ml ca 389,-

Rens

 

 photo exuviance produkter krem serum peeling-5_zps0mvxtntg.jpgPurifying Cleansing Gel og Moisture Balance Toner

Denne rensekomboen bruker jeg hver morgen og kveld. Rensegeleen er veldig drøy og det trengs bare en liten ert for å få vasket ansiktet. Denne passer perfekt for min normale/kombinerte/tørre hudtype. De har også en rensemelk som jeg har brukt før som gir enda mer fuktighet, men jeg liker bare ikke rensemelker så godt, har aldri gjort det. Men det er en smakssak. Moisture Balance Toner gjør den store forskjellen her etterpå, den gjenoppretter pH-balansen i huden (hovedgrunnen til at en bruker toner) og gjør huden fuktig og glødende. Elsker denne komboen, den fjerner all sminke effektivt uten å etterlate huden tørr!

Peeling

 

 photo exuviance produkter krem serum peeling5_zpsllnvk3lp.jpg

Triple Microdermabrasion

Denne peelingen bruker jeg 1-2 ganger i uken. Jeg har prøvd rimelig mange gode peelinger, så her trodde jeg faktisk ikke at jeg kunne bli så mye mer imponert. Men altså, denne her topper alle jeg har prøvd! Den er litt annerledes i og med at en skal påføre den på fuktig ansikt, massere den inn i 30 sekunder og deretter la den sitte på ansiktet i 1-2 minutter. Det er altså både en mekanisk og kjemisk peeling. Den inneholder tre virksomme of eksfolierende teknologier, AHA, papayaenzym og mikrokrystaller. Etterpå skyller du den av med lunkent vann, og huden føles bokstavelig talt polert ut! Jeg merker hvor utrolig mye jevnere og glattere huden blir, og produktene jeg påfører etterpå trekker mye bedre ned i huden. Thank me later!

Masker

 

 photo exuviance produkter krem serum peeling-6_zpsfjb9gqj8.jpg

Rejuvenating Treatment Masque og Bionic Oxygen Facial

Masker bruker jeg 1-2 ganger i uken på tørr hud, lurt å gjøre det etter peeling slik at de trekker bedre ned i huden. Disse to er veldig forskjellige. Rejuvenating Treatment Masque er en peel off maske som nærer huden enormt og plumper den, slik at du føler du har fått en liten facelift etterpå, spesielt etter bruk av peelingen først. Kjempe god kombo å bruke før du skal ut på byen! 

Bionic Oxygen Facial er en nyhet, en skummaske som inneholder ren, eterisk oksygen pluss Exuviances Bionic Complex. Huden blir detoxet, den stimulerer celleproduksjonen og bringer nytt liv til stresset hud. Etter en stund begynner den å skumme og du kjenner at det prikker i hele ansiktet! Etterpå føles huden superfresh ut.

 photo exuviance produkter krem serum peeling6_zpsglxmq99p.jpg

Skummasken (skummer enda mer i ansiktet)

Serum og dagkrem

 

 photo exuviance produkter krem serum peeling-4_zpsfrnqsomt.jpg

Vespera Bionic Serum, Vitamin C+ Antiaging Booster, Essential Daily Defense Creme SPF 20

 Disse produktene bruker jeg hver morgen, og venter alltid 20 minutter før jeg påfører sminke på huden. Dette er hvordan jeg gjør det: 

 photo exuviance produkter krem serum peeling4_zps6r8gkcuv.jpg

Etter at jeg har klappet det godt inn i huden og latt det trekke inn litt, påfører jeg øyekrem og Essential Daily Defense Cream SPF 20. Vesperaserumet er helt fantastisk, det brukte jeg også mye da jeg jobbet i salong. Det gir masse fuktighet, og sammen med Vitamin C+ pulveret gjenoppretter de hudens fasthet og minimerer fine linjer og pigmentflekker. Pulveret kan kombineres med serum eller dagkrem.

Øyekrem

 

 photo exuviance produkter krem serum peeling-8_zpsmcgtpkxd.jpg

Age Reverse Eye Contour

Denne bruker jeg hver morgen og kveld i øyekonturen. Det må være dette som er grunnen til at de blå ringene under øynene har blitt mye mindre synlige i det siste. Jeg har ikke gjort noe annerledes enn å bytte øyenkrem. Det skulle ikke forundre meg, ettersom øyenkremene til Exuviance er kjente for å være veldig gode og effektive, og jeg har også merket at det er mindre synlige fine linjer under øynene. Det er de aktive ingrediensene som setter sving på sakene. Jeg sverger til AHA-syrer. Age Reverse Eye Contour er Exuviances beste antiaging-produkt for det ømfintlige området rundt øynene. Ja, takk!

Natt/kveldsprodukter

 

 photo exuviance produkter krem serum peeling-3_zpsa32p1qx1.jpg

Age Reverse Hydrafirm og Super Retinol Concentrate

Disse produktene bruker jeg hver kveld. Serumet er en nyhet og har en utrolig god antiaging-formel som hjelper å minske rynker. Den er spesielt utviklet for å trosse tyngdekraften for overlegne, synlige løft og oppstrammende resultater. Jeg føler det er denne som har hjulpet godt på å stramme opp huden under haken. Den inneholder 1% Retinol – en veldig aktiv ingrediens som sammen med NeoGlucosamin hjelper å glatte ut rynker og gi huden en bedre tekstur. Den kjennes helt utrolig god ut på huden, og jeg føler den fyller ut hver eneste fine linje i ansiktet. Etterpå påfører jeg den gode HydraFirm-kremen som gir kjempegod fuktighet uten å være fet. Gir maks fuktighet i løpet av natten.

Dette virker sikkert som mye og det koster selvfølgelig mye å kjøpe alt sammen. Men når jeg jobbet som hudterapeut og først begynte å bruke Exuviance, brukte jeg kun dagkremen og rensen, og jeg fikk likevel babyhud etter noen uker. Exuviance er likevel mye billigere sammenlignet med mange andre hudpleieprodukter i salong, derfor er et par produkter overkommelig for de fleste. Om jeg skulle anbefale et par produkter å starte med: Rens, peeling og dagkrem.

 photo exuviance produkter krem serum peeling8_zpsibeofkgt.jpg

For at huden din skal få best mulig pleie, selges Exuviances originalprodukter kun hos utdannede hudterapeuter og hudleger som analyserer huden din og hjelper deg med å skreddersy et hudpleieprogram bestående av produkter og profesjonelle behandlinger. Derfor anbefaler jeg deg å ta turen innom en salong som selger Exuviance, be de se kjapt på huden din eller bestill en time, så ser de raskt hvilke produkter som er best for akkurat DEG.

Viktig: Dette programmet er skreddersydd for min hud, jeg var heldig å få en gratis hudpleie og syrepensling hos Face It på Frogner i forbindelse med mitt samarbeid med Exuviance for å finne ut hvilke produkter som var best for meg. Jeg vil altså gjøre det klart at jeg får disse produktene gratis, men jeg står 100% inne for dem, og ville ikke ha ødelagt kredibiliteten min som hudterapeut bare for å få noen gratis produkter. Jeg kunne ha spurt hvilket som helst merke om et samarbeid, men jeg har aldri bedt om et samarbeid med andre merker enn Exuviance, fordi det har alltid vært øverst på ønskelisten.

For å finne din autoriserte Exuviance klinikk, klikk HER. I Osloområdet kan jeg nevne Face It, RÅH og Bislett Hudpleie.

Sponset

11 kommentarer
  1. Har du prøvd ut koreansk kosmetikk/ hudpleie? Ser det er rundt over alt for tiden, så det hadde vært interessant å lese om du har prøvd noe ut 🙂

  2. Christina: Jeg har prøvd noe ja 🙂 BB creams og noen masker og dagkremer. Men ikke produkter som Exuviance, dette er mer medisinske produkter.

  3. Hei! Jeg ser at du skriver at de selges kun hos utvalgte salonger. Jeg har tidligere handlet noen av produktene på blivakker.no. Er ikke de en autorisert forhandler?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg