Alex Sushi med Glossybox

 photo alex sushi glossybox sensai_zps3douffhe.jpg photo alex sushi glossybox sensai-17_zpsojqpwp0k.jpg

På onsdag var jeg på Alex Sushi i forbindelse med den nye Glossyboxen med Sensai. Først fikk vi noen digge velkomstdrinker og minglet litt, før vi ble med inn på kjøkkenet og fikk se sushikokken tilberede Sashimi. Det var veldig spennende å se hvordan han gjorde det. Men jeg takler ingenting som har med blod og kapping av hoder å gjøre så jeg cringet et par ganger der, haha. 

 photo alex sushi glossybox sensai-3_zpsrjofi6wf.jpg

Jeg spiser det meste utenom sushi egentlig, så jeg var litt nervøs for spise det. Har smakt det før, men har bare ikke taklet tanken på at det er rå fisk, og så har det smakt for mye fisk liksom. Men med litt moralsk støtte fra Agnes Lovise og Celina klarte jeg å faktisk å spise det. Vi fikk også Sake (en japansk shot) som vi skulle heve og drikke etter at vi hadde «hilst» på hverandre. En tradisjon i Japan. Jeg trodde Sake var heftig sterkt men det var ikke så verst.

 photo alex sushi glossybox sensai-5_zpstldoaifu.jpg

Etterpå dro vi inn i den fine spisesalen og fikk servert de andre rettene. Vi fikk også forskjellig drikke til hver rett, blant annet Manzanilla sherry, Riesling, tysk sekt og sitrussake. 

Jeg spiste til og med kamskjell! Det var ikke så verst det heller, bortsett fra en rar konsistens. Og så var det med trøffel, noe jeg ikke er så fan av. Men morsomt å smake.

 photo alex sushi glossybox sensai-9_zpsbax17n6g.jpg photo alex sushi glossybox sensai-11_zpsl0keudoq.jpg

 photo alex sushi glossybox sensai2_zpswav7xnkl.jpg

Meg og Agnes Lovise

 photo alex sushi glossybox sensai-15_zpsjgmdpoyw.jpg photo alex sushi glossybox sensai-8_zpsydccsew8.jpg

Celina og Chioma

 photo alex sushi glossybox sensai-13_zpsqloyheja.jpg photo alex sushi glossybox sensai-14_zpsxiwff2vz.jpg

Jeg likte best Sashimien! Men kanskje hvis jeg spiser det andre nok ganger så begynner jeg å like det også. Alex Sushi er iallefall et supert sted om du skal spise sushi og ha noen gode drinker. Hadde en såå hyggelig kveld! Skjønnhetsbloggere er best, hehe <3 

 photo alex sushi glossybox sensai-12_zpsqfhb7nfg.jpg

Slik ser den nye Glossyboxen med Sensai-produkter ut! Men jeg vil ikke avsløre hva som er inni siden det er halve gleden av å abonnere på disse 🙂

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg