Derfor sveiper jeg venstre på Tinder

Alle “Tindere” har sine måter å sile ut folk på, du må ta en kjapp avgjørelse basert på veldig lite informasjon, noe som ikke alltid er like enkelt. Du må bli dømmende, noen blir det på utseendet, andre blir det på den lille informasjonen en får, eller en kombinasjon. Jeg satt litt på Tinder her om dagen, og det er ikke så lett å sette fingeren på akkurat hva jeg liker, for jeg har ikke en spesifikk «type». Men jeg har funnet ut hva jeg ikke liker, tydeligvis. Dermed tenkte jeg det kunne være morsomt å lage en liten liste over what turns me OFF. 

 photo tinder9_zpscbnsglu2.jpg

 

For mye friluftsbilder: 

Du er på fjellet, på ski, hanggliding, parachuting, skauen osv. Jeg ser for meg at du er en friluftsnazi som skal ta meg med på alt dette ellers er jeg ikke «sporty» nok. Noen skriver faktisk at hvis ikke du er friluftsperson så fuck off, omtrent. Urban chick here, baby. Jeg er med på noe altså, men det får være grenser.

 

Bodybuildere:

Det kan bli for mye. Hvis du kun har bilder av at du flekser med Hulk-lignende muskler med bronzing og babyolje så er det et nei for meg. Noen andre som føler at det skriker mindreverdighetskomplekser?

 

For mye selvdigger-selfies:

Det holder at en av oss er narsissistiske. Gutter som bryr seg like mye eller mer om utseendet enn meg synes jeg er feminint, og jeg får også en følelse av at de ikke er til å stole på, da de muligens trenger mye bekreftelse fra andre på hvor pene de er. Typ fuckboys. Jeg liker at gutter er casual handsome. 

Dårlige bilder:

Jeg ser halve fjeset ditt, du er helt blurry eller har bilder fra laaang avstand. Jeg kan ikke se deg!

 

Folk som jobber på Joe & the Juice (en liten intern spøk mellom meg og venninna mi):

Det virker som om cirka 90% av de gutta der går med caps og surfer. Og alle har som første profilbilde at de jobber på Joe & the Juice, så skriver de at de er en del av «the traveling crew» eller noe. Why are you beaming with pride over this? I real life når jeg bestiller kaffe hos dem så ser de såvidt opp på meg og prater til meg som om jeg er en surfebuddy ellernoe. Eller som om at de er for «kule» for meg. What the hell :p

 

Hippier:

Hvis det nesten bare er bilder av at du surfer, chiller på beachen og du ikke oppgir hva du jobber med, så får jeg følelsen av at du er litt for lite etablert eller seriøs. Hvis du har bilder av at du røyker weed i tillegg så vet jeg absolutt hvilken vei jeg swiper. 

 

Gutter som skriver at de liker naturlige jenter:

Jeg føler bare de er usikre på seg selv, jeg vet ikke. Skal jeg ikke få gå med sminken min liksom? Lol.

 

 

For snill:

Du ser altfor snill og pushover ut. Jeg ser det på hele deg. Du er en norsk godgutt som jeg kommer til å kjøre dampveivals over. Jeg er for hard for deg. Dette ser jeg med en gang, og det er disse jeg swiper fortest på.

(Jeg kan være en snill pus også, da <3)

 

Folk som har «Hvis du (insert text) så kan du swipe til venstre» i profilen:

Feministen i meg bråvåkner. Jeg får for meg at du er et sjefete, mannssjåvinistisk asshole. Bare for at du skriver det så skal jeg swipe venstre. 

 

Sykepleiere, miljøaktivister, folk som jobber med barn eller filantropister:

Utrolig noble yrker, men jeg tror det igjen går på at de er for snille. Flott at de gjør det, men… nei. Seinfeld forklarer:

 

Folk som skriver i profilen at de ikke gidder å skrive frem og tilbake, men vil møtes:

Greit, mister. Er du så utålmodig at du ikke kan veksle et par ord for å se om vi har noe til felles før vi møtes på en klein kaffedate? I’d rather text a bit.

 

Har barn:

Jeg er jo ikke viden kjent for å være glad i barn. Jeg vet ikke om det finnes unntak her… Kanskje hvis du er en deadbeat dad (neida:p)

 

Følg meg på Instagram og Snapchat: heidichic

 

12 kommentarer
  1. Haha, solide lista! Har du svar på koffår det alltid e gutta krutt så må starta samtalar på Tinder, forresten? Dåkke babes har jo som regel ikkje et einaste ord i bioen, slitsomt å leka mr. kreativ kvar gång 😀

  2. Hahah denne listen er bare AMEN!
   MEN viktig å stille listen høyt for at du skal få det du vil ha, du er rå hot så menn står nok i kø for deg, så da kan du velge ut den beste og det klarer du 😀 Best gay advise from me!

  3. Anders: Hehe, jeg snakker ikke med 98% av de jeg matcher med så jeg vet faktisk ikke. Kanskje de føler gutten bør gjøre det, ellers er de ikke interesserte? :p Trenger ikke være SÅ kreativ, Anders, haha!

  4. Enig mye av det du skriver, utenom dette med snill. Jeg har store vanskeligheter å tro om du kan se på persons-utseende om du kan gjøre som du vil med han.
   Skriver virkelig noen gutter at de vil ha naturlige jenter? Hva faen skal det bety?! Vil de ikke at jenta prøver å se bra ut, sminke seg og gjøre seg fin om man f. eks skal ut i en middag / selskap eller liknende? Det vil jeg altså. Det er faktisk det dummeste jeg har hørt. Naturlige kan dere være i pysjen hjemme når vi ser på netflix.
   Dette med interesser er jo greit nok, om de ikke vil ha en person som ikke er en friluftsperson så er det vel til alles beste at dere ikke matcher? 🙂

  5. Helt enig i alt! Det er absolutt turn off deluxe om gutten er for snill. Og da mener jeg ikke kind of badboy med sjarm og et godt hjerte, ånei – for alle jenter vil at tigeren skal være tam bare for dem, MEN den typen du har rundt lillefingeren og som sender latterlige emoljs og som åpner snappen din etter 2 sek og som ber på sine knær om å få komme over og som rett og slett synes det er RÅTT å være med deg, ja, de personene er rett og slett TURN OFF!!!

  6. Hva er galt med å ønske seg en naturlig jente, ei som ikke trenger sminke hver morgen og som er confident nok til å drite i å være som alle andre? Fake bryn,hud dekka av pudder,foundation og rouge,falske vipper,extensions osv osv er jo ikke alle menns favoritt. Jeg foretrekker en naturlig mann uten sminke og babyoil sjøl,så helt legitimt av gutta og ønske det samme synes jeg.

  7. Tone: Ingenting galt i det, men tydeligvis så er ikke jeg det de leiter etter da, så da gidder ikke jeg å sveipe høyre. Skjønner ikke hva som er galt i å pynte seg, en har da en hjerne selv om. Det ironiske er at disse som skriver dette ofte gir meg en såkalt “Superlike”, så jeg føler det er mer en gimmick enn noe annet. Hadde de virkelig stått for det, så greit.

  8. Charlotte: Ja, helt enig! Jeg vil jo ikke være med noen som er slemme, men noen er bare for pushovers og gir altfor mye av seg selv. Da blir det ikke så spennende :p

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg