Ny favoritt i hudpleien

Sponset produkt

 photo Exuviance Sheer Daily Protection SPF 50 solbeskyttelse1_zpstx283mms.jpg

Jeg har fått en ny favoritt blant hudpleieproduktene mine, nemlig Exuviances nye solfaktor Sheer Daily Protection SPF 50. Den inneholder solfaktor 50 og høyeste grad av UVA beskyttelse, noe som er genialt for å forebygge rynker. UVA-stråling er nemlig noe vi blir utsatt for hele året rundt, uansett om solen skinner, regner pøser ned eller om du sitter inne ved et vindu dagen lang, og det bidrar til for tidlig aldring av huden. 

Det som er så fint med denne er at den er superlett, og har en nesten usynlig, universell nyanse, som dekker litt, tilpasser seg til og jevner ut hudtonen. Den føles nesten som et serum når en tar den på ansiktet, og den trekker fort og godt inn. Sheer Daily Protection SPF 50 inneholder også multiantioksidanter for å nøytralisere miljøskade på huden, og grønn te ekstrakt for å beskytte og bidra til en sunn hud. Og så koster den kun 399,- for 50 ml!

 photo Exuviance Sheer Daily Protection SPF 50 solbeskyttelse-6_zpsvnr9nel0.jpg

Denne solbeskyttelsen er også kjempefin til sommeren, når en vil gå med litt mindre sminke men samtidig ha optimal beskyttelse og litt dekkevne. Da kan en bare legge et mineralpudder over for eksempel. NB! Produktet er ikke i salg før til sommeren.

Exuviance selges i autoriserte hudpleiesalonger og klinikker. Her kan du lese om hvorfor du må være forsiktig med å kjøpe Exuviance produkter på nett, og også finne din nærmeste autoriserte forhandler.

 

3 kommentarer
  1. Har tenkt litt på Exuviance. Bruker egentlig Dermalogica, men er blitt nysgjerrig på dette merket. Har en eksemtype i ansiktet som gjør at jeg får et utslett som flasser og kan derfor ikke bruke produkter med mye eteriske oljer slik som f.eks decleor. Vil du si exuviance er snill mot sensitiv hud?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg