Zürich

Wearing Soft Matte Lip Cream from NYX in Zürich here (ad link)

 

Nei, jeg er ikke i Zürich, hadde det bare vært så vel. Men er ganske fint her hjemme i Oslo også, da. Sola skinner! Men jeg er inne og rydder i kasser av ting fra den forrige leiligheten som jeg har stuet inne hos eksen så lenge. Altså.. Går det an å eie så mye ting? Jeg misunner jenter som kun har klær og sminke, men jeg har så mange andre hobbyer som jeg må få plass til i denne lille leiligheten + at jeg er en småsamler og sliter med å kaste ting. Alt har en sentimental verdi, but not really, blaaaah. Verste er at jeg ikke har et lager, så nå vurderer jeg å bare fuckings kvitte meg med nesten ALT og bare leve the simple life, haha. Like that’s gonna happen. Kan prøve iallefall. 

Jeg må iallefall gi bort litt stash til venner nå, har ikke tallerkener og mat i kjøkkenskapene og skuffene, har skjønnhetsprodukter. Samme med alle de andre skapene, har ikke håndklær i skapene, har skjønnhetsprodukter. Jeg prioriterte det til å begynne med vilje, typ «trenger ikke tallerkener, trenger 15 hårsprayer», men dette går ikke lenger. Stakkar gitaren min har fått støve ned også, fordi jeg måtte bokstavelig talt legge den på hylla. Spilte på den fem minutter i går før fingrene mine literally omtrent begynte å blø. Forbanna drittstrenger, må levere den inn og få det fikset.

Jaja, rimelig meningsløst innlegg, men på bildene har jeg iallefall på meg en av mine favorittleppefarger fra NYX, Zürich <3

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg