Fremme i Spania

Bag Moschino here (ad link) // Caps New Era here // Shoes Nike here // Sunglasses Carrera // Dress SheIn (sold out)

I går fant jeg ut at det var ikke bare bare å ta flyet til Spania klokken 06.40 om morgenen. Jeg tenkte å døgne, siden jeg likevel måtte dra så tidlig. Short story, var jævlig sliten når jeg kom frem. Men etter å ha spist frokost og tatt en liten lur, så fikk jeg dratt og shoppet litt (ofc). Aldri for sliten for det, høhø. Og så dro vi på den diggeste pizzabuffeen, åh, som jeg har savnet den. Du bare sitter ved bordet og så kommer de og serverer alt du kan tenke deg av pizza og pasta, så velger du selv hva du vil ha.

Vi fant også et utrolig kult gamingroom på kjøpesenteret, der de blant annet har bowling lounge og bar, 3D simulatorer (inkludert scary ones), shuffleboard, hoops og biljard. Jeei 🙂 Jeg tenker visst på alt annet enn å bade og sole meg, haha. Blir så rastløs av det.

Shop the post:

!function(d,s,id){var e, p = /^http:/.test(d.location) ? ‘http’ : ‘https’;if(!d.getElementById(id)) {e = d.createElement(s);e.id = id;e.src = p + ‘://’ + ‘widgets.rewardstyle.com’ + ‘/js/shopthepost.js’;d.body.appendChild(e);}if(typeof window.__stp === ‘object’) if(d.readyState === ‘complete’) {window.__stp.init();}}(document, ‘script’, ‘shopthepost-script’);
JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.
 
6 kommentarer

Siste innlegg