Suede pink capsKjøpte denne søte capsen på Nelly her om dagen, var den ikke fin? 🙂 Digger at den er semsket. Kjøpte også genseren/kjolen som jeg har på meg, som er revnet og litt off shoulder. De har så mye fint på Nelly nå, gaawh. Jeg kjøper helst ting nå som jeg kan ta med meg videre til høsten, sommeren er jo så og si over allerede. Noe som ikke gjør meg noe egentlig, jeg er alltid lei på slutten av sommeren uansett. Liker forandring! Leppestiften jeg har på meg er forresten NYX Soft Matte Lip Cream i fargen Tokyo. (ad links)

I dag har jeg hatt et telefonintervju med Dagbladet, ellers skal jeg gjøre ferdig en skjønnhetssak for Det Nye Shape Up i kveld. Meeen, måtte bare vise mine innkjøp først, hihi.
 

Shop the post:

!function(d,s,id){var e, p = /^http:/.test(d.location) ? ‘http’ : ‘https’;if(!d.getElementById(id)) {e = d.createElement(s);e.id = id;e.src = p + ‘://’ + ‘widgets.rewardstyle.com’ + ‘/js/shopthepost.js’;d.body.appendChild(e);}if(typeof window.__stp === ‘object’) if(d.readyState === ‘complete’) {window.__stp.init();}}(document, ‘script’, ‘shopthepost-script’);
JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.
17 kommentarer

Siste innlegg