Han forandret seg så mye at jeg ikke kjente ham igjen lenger

Sponset/ad links

Jeg digger denne nye joggedressen fra Bik Bok. Så fresh! Og sennepsfarge er et tegn på høst i mine øyne. Det er så godt å se årstidene forandre seg, da føler jeg liksom at en ny, spennende periode er foran oss. Jeg har en følelse av at disse siste månedene av året kommer til å gå veldig fort. Jeg gleder meg nesten litt til jul allerede, hehe. Jeg føler egentlig dette året har vart veldig lenge. Tenk at det kun er ett år siden jeg var i Hong Kong, og bare ni måneder siden jeg var i Miami. Det føles så mye lenger siden. 

Hettegenser her // joggebukse her

Processed with VSCO with hb1 preset

Det er merkelig å komme igang med bloggingen igjen etter at jeg har tatt en pause i sommer, men jeg føler meg mer inspirert enn på lenge. Det er mye mer gøy å blogge fordi en vil, og ikke fordi en føler en . Men det går jo alltid litt opp og ned. Det er litt godt å vite at jeg ikke skal noe sted på et par måneder. Jeg har kommet igang med treningen igjen, og fått møtt vennene mine og det føles veldig godt. 

Samtidig har jeg avsluttet et forhold som jeg følte tynget meg mye. Det begynte veldig bra, nesten uvirkelig, men etterhvert forandret personen seg så mye at jeg ikke kjente ham igjen lenger. Han gikk fra å være den mest kjærlige personen jeg noensinne har møtt, til å bli frekk, avvisende og rett og slett slem. Jeg begynte å mistenke at han var halvveis sosiopat, for det var noe empati som klart manglet der. Men jeg ville ikke tro det, for han hadde jo vært så snill og god tidligere. Veldig ekkel og vond følelse. Så jeg har litt hjertesorg men jeg vet at jeg gjør det riktige, og føler meg lettet på grunn av det.

“Heldigvis” har jeg vært i et usunt forhold før, så jeg finner meg ikke i det stort lenge før jeg velger å dra, selv om jeg er glad i personen og savner ham. Jeg hadde nesten glemt ut hvor vondt og vanskelig det er. Det er skummelt å tenke på at jeg kunne blitt lenge i en sånn situasjon om jeg ikke hadde visst bedre fra tidligere erfaringer. Det er veldig merkelig og føles veldig ulogisk å måtte mekanisk fjerne seg fra en situasjon, selv om følelsene fortsatt er sterke. En tenker alltid på de gode minnene og håper at det kan bli sånn igjen, men å prøve å forandre en person er en håpløs oppgave. Den eneste du kan forandre er deg selv. Nå prøver jeg kun å fokusere på meg selv, jobb og venner.

Takk for at dere fortsatt følger meg! Jeg har tenkt mye på å lage noen små sminkevideoer i det siste, men objektivet til videokameraet mitt er ødelagt. Så jeg må enten kjøpe nytt eller reparere det før jeg kan komme i gang. Da kan jeg kanskje begynne å youtube litt også, hvem vet.

Klem Heidi Lill

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg