Jeg har testet Nicopanda fra MAC

Reklame

I går prøvde jeg den nye sminken fra MAC, Nicopanda. Det er et merke som er skapt av moteidolet Nicola Formichetti, og bygger på edgy punk og søt kawaii-funk. Først av alt, designet – dritkult! Føler jeg holder en kjærlighet på pinne med de leppestiften og lipglossen, supersøtt! 

Noen av fargene er litt “out there”, men det er jo kult å eksperimentere litt av og til. Som for eksempel med denne leppestiften:

Jeg har også på meg øyenskyggepalettet i illatoner, som passer perfekt til blå øyne, yay. Og i tillegg inneholder palettet en utrolig fin rosafarget blush. Jeg synes den er helt perfekt! For den er så dus, og gir nesten en highlighter effekt. Det lille ekstra liksom. Og så kult at en bare kan skyve til side øyenskyggene og så er den der liksom. Jeg er ganske kresen på blush, men denne kunne jeg omtrent brukt hver dag.

MAC Prep + Prime Fix+ sprayen bruker jeg over sminken når jeg er ferdig med all foundation og sånn. Da får det sminken til å sette seg og får vekk det “puddertrynet”. Foundationen ser rett og slett mer ut som din egentlige hud. Denne kan brukes til så mangt, og så til å mikse med øyenskygger for å få dem enda mer pigmenterte og så videre.

Jeg har også fått et sett med børster fra Kicks som jeg brukte til å påføre sminken med, og de er faktisk utrolig bra! Jeg er særlig fan av buffer-børsten (den andre fra venstre), for av og til når kontureringen eller foundationen går skeis så er det så fint å ha noe å blende det fint med igjen.

Btw, funnet meg en ny favoritt lipgloss og det er den rosa fra NicoPanda som er avbildet under her, og som du kan se på toppen av innlegget. Den ser litt mye ut her fordi jeg har påført så mye, men den er sånn du kan bruke til både fest og hverdags, spørs hvor mye du påfører. Er så mye fint glitter og skimmer i den og den får leppene til å se store og juicy ut!

Alt i alt, veldig fornøyd med det jeg har prøvd fra kolleksjonen! Sjeldent noe fra MAC jeg ikke er fornøyd med, da. 🙂

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg