Tilbake i Spania

Reklame | KICKS

Processed with VSCO with l8 preset

Nå etter nesten akkurat ett år er jeg tilbake igjen i Spania hos mamma og pappa. Det bringer tilbake så mange minner, sist gang jeg var her så hadde jeg akkurat kommet hjem fra en ganske emosjonell tur i LA. Alle sanger jeg hørte på den tiden, minner jeg om perioden jeg var her. Kan nesten ikke forstå at det kun har gått ett år. Siden har det vært tre turer til LA igjen, og nå er jeg tilbake. Veldig merkelig stemning i kroppen, mye som har skjedd og jeg sitter igjen med så mye blandede følelser. 

Uansett, veldig godt å komme seg bort. Beste følelsen jeg vet er når et flyr letter av rullebanen tror jeg, uansett hvor jeg skal.

Processed with VSCO with l8 presetProcessed with VSCO with l8 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Jeg har ikke brukt selvbruning i ansiktet på flere år, men så fikk jeg disse produktene her om dagen fra KICKS Beauty. Jeg er jo bleik som et laken og soler meg aldri, så jeg må innrømme at jeg føler meg mye freshere uten sminke når jeg er litt brunere i ansiktet! Jeg bruker det ikke hele tiden men en gang i blant. Geléen sover jeg med, så etter 8 timer har den full effekt. Gir en veldig naturlig farge som ikke lukter. Dråpene fungerer slik at du tar 2-5 dråper og blander inn i ansiktskremen din, og så får du gradvis en fin brunfarge. Full effekt etter 2-5 dager. 

Processed with VSCO with s3 presetProcessed with VSCO with l8 presetProcessed with VSCO with l8 preset

Nå sitter jeg og ser på fotball med pappa, Man United og West Bromwich. Jeg hadde gledet meg til å shoppe i dag, men ALT er stengt her. Ikke engang matbutikker er åpne. En eller annen spansk helligdag som pågår. Jeg bare: “Åja, men det er jo Palmesøndag”. More like face palm. Haha.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg